top of page
header-onderhoud-aanleg.jpg
Logo-Ceelen-wit.png

Iedere tuin heeft onderhoud nodig, zowel een jonge als oude tuin. Heb je geen tijd of de kennis om jouw tuin of plantsoen bij te houden? Wij  kunnen maandelijks, per kwartaal of jaarlijks jouw tuin onderhouden. Dit houdt in dat alles wordt gesnoeid op de juiste wijze en in de juiste periode. 

Zo ben je verzekerd dat jouw tuin het hele jaar in topvorm is.

iconen-onderdelen-03.png

Tuinonderhoud

Wij werken voornamelijk voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Gedurende het jaar, op gezette tijden, onderhouden wij hiervoor de tuinen en verzorgen de natuur. Als je een tuin niet goed onderhoud, kan het snel achter uit gaan. Het is dus belangrijk om op tijd de tuin te onderhouden. Voorbeelden van onderhoud zijn onder andere; het maaien van het gazon, snoeien, onkruid verwijderen, grondverzorging/verbetering (gezonde voedingsbodem) en insectenbestrijding op planten. We werken voornamelijk met snoeimaterieel dat werkt op een accu. Hierdoor veroorzaken we minder geluidshinder en kunnen we milieuvriendelijker ons werk doen. 

 

Wij kunnen het gehele onderhoud van je overnemen, maar ook een deel. Aan jou de keuze wat je het fijnste vindt hierin. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan overleggen we de onderhoud mogelijkheden.

Jouw tuin laten onderhouden door Ceelen Grond en Groen uit Asten
achtergrond blokken.jpg

Laat je inspireren

IMG_20220426_095846_9-bewerkt.jpg
IMG-20211001-WA0005-bewerkt.jpg
Compleet beplanten voortuin met splitpad (32)-bewerkt.jpg
IMG_20200612_114754_8.jpg
DSC_0180-bewerkt.jpg
IMG_20171017_100600-bewerkt.jpg
bottom of page