top of page
onderhoud en aanleg, snoeien
Grond en groen, hovenier

Sinds 2008 een enthousiast hoveniersbedrijf die staat voor kwaliteit. We zijn een hecht team die flexibel is ingesteld, hechten waarde aan persoonlijk contact en zijn oplossingsgericht. Onze aandacht gaat uit naar jouw wensen en alles wordt in overleg op de juiste manier uitgevoerd.

Wij maken de tuin 
van jouw dromen werkelijkheid.

Grond en groen, hovenier

Tuinontwerp

Ceelen Grond en Groen gaat graag met jouw tuinontwerp aan de slag. We komen persoonlijk bij u langs om te kijken en hebben aandacht voor jouw wensen. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn in jouw tuin en geven advies hierover. Daarna gaan we aan de slag om een ontwerp voor je uit te werken. We starten met een aantal schetsen op papier (in potlood). 

Specifieke wensen? Wij ontwerpen een tuin op maat
Wij verzorgen de volledige aanleg van jouw tuin
Grond en groen, hovenier

Tuinaanleg

Ceelen Grond en Groen ontwerpt en maakt complete tuinen geheel naar jouw wensen. Ook leggen wij daktuinen aan. We maken de tuin aanlegklaar; doen het grondwerk en zorgen voor het afvoer van afval. Ook leggen we grondkabels voor verlichting in de tuin.
 

Grond en groen, hovenier

Tuinonderhoud

Wij werken voornamelijk voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Gedurende het jaar, op gezette tijden, onderhouden wij hiervoor de tuinen en verzorgen de natuur. Als je een tuin niet goed onderhoud, kan het snel achter uit gaan. Het is dus belangrijk om op tijd de tuin te onderhouden. Voorbeelden van onderhoud zijn onder andere; het maaien van het gazon, snoeien, onkruid verwijderen, grondverzorging/verbetering (gezonde voedingsbodem) en insectenbestrijding op planten. 

Jaarlijkse tuinonderhoud voor een mooie tuin
Grond en groen, hovenier

Tuinrenovatie

Regelmatig renoveren we oude tuinen. We vervangen dan de gehele tuin (of gedeeltes ervan). Vooraf bepalen we, in overleg, een doordacht plan hiervoor en nemen we jouw wensen erin mee. Mogelijk kan er nog iets hergebrukt worden of is er nog een bestaand deel wat in stand gehouden kan worden. We zorgen dan voor een mooie overgang van de oude tuin naar het nieuwe.

Renovatie van een oude tuin
Grond en groen, hovenier

Grondwerk

We starten altijd met grondwerk, voordat er een nieuwe tuin gemaakt kan worden. Het is belangrijk dat we op de juiste ondergrond kunnen werken. Wij hebben alles in huis om dit grondwerk voor jouw tuin te kunnen verrichten. Dit materieel is geschikt voor smalle doorgangen, die naar jouw tuin leiden. 

Grondwerk voor zwembad
Sierbestrating verrijkt jouw tuin
Grond en groen, hovenier

Bestrating &
Sierbestrating

Ceelen Grond en Groen is thuis in de aanleg van verschillende soorten bestratingen voor jouw tuin, oprit of terras. Hierbij kun je denken aan keramiek, beton en rubber. Maar ook halfverharding zoals split of dolomiet behoren tot de mogelijkheden. 

bottom of page