top of page
header-home.jpg
Logo-Ceelen-wit.png

Op zoek naar een professionele hovenier in Asten-Heusden en omstreken? Ceelen grond en groen staat voor je klaar en wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Op afspraak krijg je van ons vrijblijvend persoonlijk advies. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen of voor meer informatie over onze service.

Een goed tuinontwerp is een essentieel onderdeel van een tuin verbouwing

iconen-onderdelen-02.png

Tuinontwerp

Ceelen Grond en Groen gaat graag met jouw tuinontwerp aan de slag. We komen persoonlijk bij u langs om te kijken en hebben aandacht voor jouw wensen. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn in jouw tuin en geven advies hierover. Daarna gaan we aan de slag om een ontwerp voor je uit te werken. We starten met een aantal schetsen op papier (in potlood). Zo kun jij diverse elementen kiezen en ideëen op doen, die in het tuinontwerp wenselijk zijn. Vaak is het eindresultaat een combinatie van de diverse schetsen.


We werken het ontwerp met veel zorg uitop schaal en geven toelichting van materialen en planten. Het maken van een goed doordacht tuinontwerp vergt tijd en niet te vergeten een dosis creativiteit. Aan de hand van deze gegevens krijg je een offerte op maat voor de aanleg, zodat je vooraf weet wat de kosten zijn. Als alles akkoord is, dan zijn we klaar om te beginnen met de tuinaanleg.

Tuinontwerp laten maken door Ceelen Grond en Groen
achtergrond blokken.jpg

Laat je inspireren

DSC_3591.jpeg
DSC07162.jpeg
DSC_3056.jpeg
DSC07166.jpeg
DSC_3356.jpeg
DSC_0176.jpeg
bottom of page